BIERFIETS HUREN

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Kom een bierfiets huren bij Bike4fun en haal het perfecte ingrediënt in huis voor een onvergetelijk groepsuitje! Met onze ervaring wordt er gezorgd dat u met een goed gevoel terug kan kijken naar de diensten die wij voor u hebben betekend. Een persoonlijke aanpak staat bij ons dan ook altijd hoog in het vaandel, ook wanneer u bij ons een bierfiets wilt huren.

Het beste van twee werelden, wanneer u een bierfiets gaat huren in Nijmegen

Stelt u zich eens voor: u drinkt een biertje en u bent sportief bezig… Klinkt te mooi om waar te zijn? Niet met de bierfiets van Bike4fun! Onze bierfietsen zijn namelijk bar en fiets in één. Zo bent u sportief bezig in de buitenlucht en hangt u tegelijkertijd gezellig met uw vrienden aan de bar. Bij Bike4fun kunt u een van volgende twee bierfietsen huren:

  • Grote bierfiets voor 10 tot 19 personen: 10 mensen fietsen, 1 iemand stuurt en de rest rijdt mee;
  • Kleine bierfiets voor 5 tot 10 personen: 8 mensen fietsen, 1 of 2 mensen zitten in het midden en rijden mee.

De huurprijzen van beide fietsen vindt u in onze tarievenlijst. Hier ziet u meteen wat er verder allemaal mogelijk is bij Bike4fun. Voorzie bijvoorbeeld iedereen van eten en drinken met onze barbecue en bierfusten. Voor niet-drinkers hebben we uiteraard ook fris. Hilariteit gegarandeerd wanneer u voor een van onze groepsactiviteiten kiest. Wat dacht u van zaklopen, skilopen of op stelten lopen? Bike4fun zorgt voor groepsuitjes die u nog lang zal bijblijven!

Contact opnemen

Wilt u een bierfiets huren bij Bike4fun in Nijmegen of hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op:

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl

Bike4