BIERFIETS TE KOOP

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Bike4fun in Nijmegen heeft bierfietsen te koop en te huur: het ideale ingrediënt voor een gezellig groepsuitje! Met kwalitatieve fietsen die voldoen aan de hedendaagse eisen wordt er gezorgd dat u uw middag of avond met vrienden op een onvergetelijke manier kan beleven.

Een bierfiets te koop in Nijmegen: kies voor het beste van twee werelden

Bierfietsen combineren de voordelen van een bar met een fiets. U hangt gezellig met uw vrienden aan de bar, terwijl u sportief bezig bent. Dat is nog eens verantwoord drinken. Bike4fun heeft twee soorten bierfietsen te koop en te huur:

  • Grote barfiets: geschikt voor 10 tot 19 personen;
  • Kleine barfiets: geschikt voor 5 tot 10 personen.

Een bierfiets is ideaal voor groepsuitjes als vrijgezellen-, familie-, team-, en bedrijfsfeesten. En zolang u ook fris aan boord heeft, is de bierfiets geschikt voor alle leeftijden. Kinderen kunnen namelijk gemakkelijk mee dankzij de kinderstoeltjes in de aanhangwagen die u aan de barfiets kunt bevestigen. Check voor de huurprijs onze tarievenlijst. Kopers kunnen contact opnemen met ons verkoopteam.

Wij beantwoorden graag uw vragen

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen wanneer u bepaalde vragen heeft over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een bierfiets die bij ons te koop is. U kunt ons dan ook gemakkelijk bereiken door te bellen naar de telefoonnummers: (+31) 06- 2623 0270of +31(0)487-511 659.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl