FAMILIEDAG GELDERLAND

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Een gezellige familiedag in Gelderland is pas compleet met het maken van een fietstocht op een funfiets van Bike4fun. Bike4fun verhuurt grote en kleine funfietsen met dak zodat de hele familie op één fiets door Gelderland kan fietsen wat natuurlijk een stuk gezelliger is dan allemaal aparte fietsen. Zelfs de kleinste familieleden kunnen mee op de fiets in een speciaal kinderzitje.

Funfiets, zorg dat uw familiedag in Gelderland geweldig wordt!

De funfietsen bestaan uit een grote tafel met daaromheen de zadels om met zijn allen de fiets aan te trappen. Tijdens het fietsen zit u dus eigenlijk gezellig te kletsen en te lachen om een grote tafel. Bike4fun biedt daarnaast speciale routes aan langs Maas en Waal of door natuurgebieden maar ook activiteiten langs de route om het fietsen af te wisselen met leuke spellen. Ook voor een hapje en een drankje kan worden gezorgd, zo is het mogelijk een picknick mand mee te nemen voor onderweg of aan het einde van de tocht gezellig samen te barbecuen.

Doordat het mogelijk is zelf het model fiets en de af te leggen route en activiteiten uit te stippen kan de familiedag in Gelderland naar ieders wens worden ingevuld en wordt het een leuke dag voor de hele familie!

Contacteer ons voor een onvergetelijke familiedag

Voor het organiseren van een familiedag in Gelderland, e-mail ons: info@bike4fun.nl. Wij helpen u graag bij het organiseren van een gezellige dag! U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar de telefoonnummers: (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl