GROEPSUITJE GELDERLAND

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Bike4fun biedt vele mogelijkheden tot een sportief en gezellig groepsuitje in Gelderland. Bike4fun verhuurt funfietsen, bierfietsen en scooters om samen Gelderland te ontdekken. Met de verschillende funfietsen en mogelijke activiteiten biedt Bike4fun voor ieder gezelschap een leuk groepsuitje in Gelderland.

Bike4fun, voor ieder groepsuitje in Gelderland

Voor zowel jong als oud en grote als kleine groepen zijn er funfietsen te huur bij Bike4fun. De fietsen beschikken allemaal over een dak en een grote tafel waar omheen de zadels te vinden zijn. Daarnaast kan de fietstocht naar de specifieke wensen van het gezelschap worden ingevuld. Zo is er voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten of groepen vrienden de mogelijkheid de fiets om te toveren tot een bierfiets met eigen tapje en cd-speler. Kunnen op een familiedag tijdens de fietstocht activiteiten en spellen worden georganiseerd om het voor jong en oud leuk te maken en kan de fiets in alle gevallen gebruikt worden als activiteit op zich of enkel als vervoersmiddel.

Daarnaast is het ook mogelijk een picknickmand mee te nemen of een barbecue te organiseren tijdens de fietstocht of bij terugkomt om het groepsuitje gezellig af te sluiten.

Contact opnemen met ons is zeer gemakkelijk

Voor het plannen van een groepsuitje in Gelderland en het huren van een fiets of scooter kan altijd contact met ons op worden genomen: info@bike4fun.nl. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar! U kunt er tevens ook voor kiezen om ons te bellen, dit doet u dan naar een van de volgende nummers: (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.