PERSONEELSUITJE GELDERLAND

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Bike4fun helpt bij het organiseren van een sportief en gezellig personeelsuitje in Gelderland. Voor de teambuilding is het belangrijk naast het werk ook leuke dingen met elkaar te doen. De funfietsen van Bike4fun bieden hiervoor de ultieme uitdaging. Op de funfiets heeft het team elkaar hard nodig om samen de fiets voort te bewegen naar het eindpunt, waardoor de samenwerking op een leuke manier op de proef wordt gesteld.

Een Personeelsuitje in Gelderland met Bike4fun

De funfietsen van Bike4fun bieden niet alleen tochten aan voor personeelsuitjes in Gelderland maar helpen daarnaast ook bij het verzorgen van een complete teamdag. Tot de mogelijkheden behoren:

  • Het organiseren van een barbecue of picknick tijdens of na de fietstocht om de honger te stillen en even te kunnen ontspannen.
  • De funfiets kan uitgebreid worden met een biertap om het team tijdens te tocht te voorzien van een drankje, ook frisdrank is daarbij mogelijk.
  • Het organiseren van (spel)activiteiten langs de route om aan de teambuilding te werken.

De funfietsen zijn daarnaast voorzien van een dak waardoor een regenbuitje de tocht niet zal verstoren en ze zijn tevens verkrijgbaar is twee modellen zodat voor elk team een passende fiets te huur is.

Contact kunt u gemakkelijk met ons opnemen

Kunnen we helpen bij het organiseren van een personeelsuitje in Gelderland? Laat het ons weten: info@bike4fun.nl. Ook voor het stellen van vragen, de prijzen en het huren van fietsen e-mail of bel naar: (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.