BEDRIJFSUITJE NIJMEGEN

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Een bedrijfsuitje in Nijmegen wordt een gegarandeerd succes met de funfietsen van Bike4fun. Nijmegen biedt met zijn ligging langs de Waal en de natuur van Berg en Dal een prachtige omgeving om in te fietsen. Met de funfietsen van Bike4fun kan een fietstocht worden omgetoverd tot een sportief en gezellig bedrijfsuitje in Nijmegen. De funfiets dient hierbij zowel als vervoersmiddel als een gezellige bartafel.

Schakel Bike4fun in voor uw bedrijfsuitje in Nijmegen

De verhuur van Bike4fun bestaat uit funfietsen geschikt voor kleine en grote gezelschappen waardoor iedereen gezellig op één fiets zit. Als extra toevoeging kan de funfiets voorzien worden van een bar en zelfs een biertapje zodat u tijdens het fietsen geen dorst hoeft te krijgen. Ook een cd-speler zit in de uitrusting van de funfietsen waardoor de fietstocht de sfeer uitstraalt van een feest op wielen. Ideaal voor een bedrijfsuitje in en in de omgeving van Nijmegen.

Om het bedrijfsuitje tot een compleet feest te maken zijn er mogelijkheden tot het meenemen van een picknick of een barbecue om de fietsers te voorzien van een hapje en kunnen activiteiten worden ingepland langs de route. Uiteraard kan de tocht ook worden afgesloten met een barbecue. De brede invulling van de funfietsen en fietstochten maakt dat een bedrijfsuitje in Nijmegen voor iedereen leuk wordt.

Contact opnemen

Voor het plannen van een bedrijfsuitje in Nijmegen kunt u altijd contact met ons opnemen via: info@bike4fun.nl. U kunt ons ook gemakkelijk bereiken door te bellen naar de telefoonnummers: (+31) 06- 2623 0270of +31(0)487-511 659.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl

Bike4