BIERFIETS VERHUUR

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Bij een specialist kunt u kiezen voor een kwalitatieve bierfiets en de verhuur van dit product van vertier. In een ideale wereld heeft u de calorieën van uw biertje al verbrand voordat u überhaupt de bodem van het glas heeft bereikt. Klinkt te mooi om maar te zijn? Het zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden met de bierfietsen van Bike4fun. Onze bierfietsen zijn namelijk bar en fiets in één. Zo kunt u gezellig aan de bar hangen en ondertussen sportief bezig zijn in de buitenlucht. Bike4fun heeft twee verschillende bierfietsen in de verhuur:

  • Grote bierfiets: geschikt voor 10 tot 19 personen
  • Kleine bierfiets: geschikt voor 5 tot 10 personen

Bierfiets verhuur voor een optimale dag in Nijmegen

In natuurgebied Maas en Waal hebben wij alvast meerdere speciale routes voor u uitgestippeld, waarbij u langs diverse cafés en toeristische attracties rijdt. Uiteraard is het ook mogelijk om ergens anders met uw bierfiets te rijden. Voor de transportkosten bekijkt u onze tarievenlijst. Op onze tarievenlijst ziet u meteen wat er verder allemaal mogelijk is via Bike4fun. Wat dacht u bijvoorbeeld van een barbecue of een groepsactiviteit als skilopen? Zo creëert u gegarandeerd een dagje uit waar nog lang over zal worden nagepraat.

Wilt u liever een bierfiets kopen om zelf te kunnen verhuren aan uw gasten? Ons verkoopteam geeft u graag meer informatie.

Gemakkelijk contact opnemen

Heeft u interesse in de bierfietsverhuur en -verkoop van Bike4fun in Nijmegen? Neem dan contact met ons op. Maar hoe gaat u dat doen? Nou u kunt ons gemakkelijk bereiken via de volgende telefoonnummers: (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659. Wij vertellen u dan alles over de verhuur van de bierfiets.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl