BEDRIJFSUITJE TIEL

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Funfietsen van Bike4fun zorgen voor een sportief en gezellig bedrijfsuitje in Tiel. De combinatie tussen een sportieve en gezellige activiteit zorgt ervoor dat een fietstocht op een funfiets van Bike4fun voor iedereen een leuk uitje is. Via Bike4fun kunt u naar de fietstocht gemakkelijk een compleet bedrijfsuitje in Tiel organiseren.

Bike4fun, wij verzorgen uw bedrijfsuitje in Tiel

De funfietsen van Bike4fun zijn opgebouwd vanaf een grote tafel waar omheen de zadels en trappedalen zijn gestationeerd. Terwijl u aan het fietsen bent zit u dus eigenlijk met het hele gezelschap aan een tafel wat een sfeervolle dimensie geeft aan de fietstocht en waardoor het sportief bezig zijn gemakkelijk gecombineerd wordt met een gezellig samen zijn. Bike4fun biedt extra mogelijkheden om van de fietstocht een compleet bedrijfsuitje in Tiel te maken:

  • De fiets kan uitgerust worden met een bar en biertap waardoor onderweg ook nog gezellig een drankje kan worden gedronken.
  • Tijdens of na de fietstocht kan een barbecue of picknick georganiseerd worden om naast de drankjes de fietsers ook te voorzien van wat te eten.
  • Onderweg kunnen, naar wens, activiteiten of spellen worden gepland om de fietstocht een interactief karakter te geven.

Alle funfietsen zijn hierbij uitgerust met een dak en voor te huur voor kleine en grote groepen.

Contact opnemen voor uw bedrijfsuitje

Heeft u nog vragen of andere wensen? Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar een van de volgende telefoonnummers: (+31) 06- 2623 0270of +31(0)487-511 659. Wij helpen u graag met uw bedrijfsuitje in Tiel!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl

Bike4