GROEPSACTIVITEITEN ARNHEM

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Bike4fun helpt bij het organiseren van groepsactiviteiten in de regio Arnhem. Bike4fun zorgt voor een originele, unieke, sportieve en gezellige invulling van uw activiteit met de funfietsen. De funfiets bestaat uit een grote tafel waar de zadels omheen zijn gebouwd zodat u tijdens het fietsen gezellig met zijn allen bij elkaar zit.

Groepsactiviteiten in Arnhem

De fietsen van Bike4fun zijn voor grote en kleine groepen een gerichte invulling van ieder activiteiten programma. Ze kunnen daarbij slechts dienen als vervoersmiddel of als activiteit op zich. Iedere fietstocht kan naar de wensen van de groep worden ingevuld waardoor het voor elk gezelschap een leuke groepsactiviteit wordt. Zo is er de mogelijkheid om de fiets uit te rusten met een bar en biertapje wat de funfiets zeer geschikt maakt voor vrijgezellenfeesten of een groep sportieve vrienden. Ook kunnen er tijdens de fietstocht spellen of andere activiteiten worden gepland waardoor bijvoorbeeld een familiedag voor alle leeftijden leuk te maken. Verder is het mogelijk een picknickmand mee te nemen voor onderweg of ergens een barbecue te organiseren om het programma compleet te maken. De leukste groepsactiviteiten in de regio Arnhem worden georganiseerd door Bike4fun.

Naast funfietsen verhuurt Bike4fun ook scooters om mee rond te toeren of als vervoersmiddel. Met de verschillende funfietsen en mogelijke activiteiten rondom de fietstocht biedt Bike4fun voor elk gezelschap leuke groepsactiviteiten in Arnhem.

Wij geven u advies op maat!

Voor het organiseren van een groepsactiviteit in Arnhem of het huren van een fiets of scooter kunt u altijd contact met ons op opnemen: info@bike4fun.nl. Uw wensen zijn altijd bespreekbaar! U kunt er ook voor kiezen om ons gelijk te spreken, dan belt u naar een van de volgende telefoonnummers: (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659.