GROEPSUITJE NIJMEGEN

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Funfietsen van Bike4fun bieden de mogelijkheid tot een sportief groepsuitje in Nijmegen. Een leuk en gezellig maar toch ook sportief groepsuitje is met behulp van Bike4fun gemakkelijk te organiseren. Met de keuze uit verschillende fietsen en activiteiten voor, tijdens of na het fietsen is er voor elke groep een geschikt programma samen te stellen.

Op een speciale manier fietsen tijdens uw groepsuitje in Nijmegen

Bike4fun biedt twee modellen funfietsen aan waardoor voor zowel kleine als grote groepsuitjes in Nijmegen een geschikte fiets te vinden is. De funfiets bestaat uit een grote tafel in het midden waaromheen de zadels en trappedalen zijn bevestigd zodat u als het ware met de hele groep aan tafel zit tijdens het fietsen, erg gezellig! Om het nog gezelliger te maken kan de fiets voorzien worden van drank in de vorm van frisdrank of een biertapje en een cd-speler om de sfeer te vergroten.

Naast de verhuur van funfietsen zijn er ook mogelijkheden tot het organiseren van een barbecue of picknick in combinatie met een fietstocht of het doen van activiteiten langs de route om de fietstocht tot een compleet uitje te maken.

U bent altijd vrij om te bellen

Vraag snel naar de mogelijkheden en prijzen voor het huren van een fiets! Dit kan door het sturen van een e-mail naar info@bike4fun.nl of door te bellen naar (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659. Wij vertellen u verder alles over bijvoorbeeld een groepsuitje in Nijmegen!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl