N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Sommige fietsen dienen er slechts voor om van A naar B komen. Zo niet bij onze feestfiets: dankzij de bar en fiets in één vergeet u haast dat u eigenlijk sportief bezig bent. De fietsbar is daarmee het perfecte vervoersmiddel als u ook wilt genieten van een drankje! Wij van Bike4fun verhuren twee soorten feestfietsen:

  • Grote fietsbar: geschikt voor 10 tot 19 personen;
  • Kleine fietsbar: geschikt voor 5 tot 10 personen.

Een feestfiets van Bike4fun in Nijmegen

Voor dat drankje heeft u uiteraard wel bier of fris nodig. Zoals u ziet op onze tarievenlijst hebben wij bierfusten van 10 of 30 liter in huis. Op verzoek is fris natuurlijk ook verkrijgbaar. Bike4fun biedt bovendien allerlei mogelijkheden om uw groepsuitje extra bijzonder te maken. Wat dacht u van een barbecue voor die o zo belangrijke bodem? Of maak uw groep nog hechter met onze teambuilding activiteiten, zoals skilopen, zaklopen en op stelten lopen. In de mooie omgeving van Maas en Waal, gelegen tussen Den Bosch en Nijmegen, hebben wij alvast speciale fietsroutes voor u uitgestippeld.

Antwoord op maat

Wilt u een feestfiets huren bij Bike4fun in Nijmegen? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u ervoor kiezen om ons te bellen via de telefoonnummers (+31) 06- 2623 0270of +31(0)487-511 659. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons te bereiken via het volgende e-mailadres: info@bike4fun.nl.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.