TEAMBUILDING NIJMEGEN

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Bike4fun werkt mee aan de teambuilding van uw bedrijf in Nijmegen. Teams vormen een belangrijk onderdeel van de organisatie in een bedrijf, het is daardoor van belang dat deze medewerkers goed samen kunnen werken. Om deze samenwerking te stimuleren en de band te versterken is het goed naast werkgerelateerde activiteiten ook samen vrije tijd door te brengen. Bike4fun biedt daarvoor funfietsen aan waardoor aan de teambuilding kan worden gewerkt terwijl u met zijn allen door Nijmegen fietst.

Teambuilding in Nijmegen, dat doet u op een fiets van Bike4fun

Met de funfiets van Bike4fun kunt u met het hele team op één fiets een fietstocht maken of je verplaatsen van de ene naar de andere locatie. Doordat je tijdens het fietsen allemaal rond een tafel zit kunt u tijdens het fietsen tegelijkertijd een praatje maken met een collega. De sfeer wordt nog beter wanneer de fiets wordt omgevormd tot een bar waardoor tijdens het fietsen gezellig een drankje kan worden gedronken. Tijdens de tocht kunnen tevens activiteiten worden gepland om aan de teambuilding te werken en tot slot is er nog een mogelijkheid de sportieve activiteit af te sluiten met een heerlijke barbecue.

De funfietsen zijn allemaal voorzien van een dak en beschikbaar in een grote en kleine variant zodat deze voor alle groepen geschikt is.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de fietsverhuur of de mogelijkheden van teambuilding in Nijmegen dan horen wij graag van u, bel naar de nummers (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659 of stuur een e-mail naar: info@bike4fun.nl.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.