N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

De bierfietsen van Bike4fun zijn bar en fiets in één. Zo ziet u maar: het is toch mogelijk om gezellig aan de bar te hangen en ondertussen sportief bezig te zijn in de buitenlucht! Wij verhuren en verkopen twee verschillende bierfietsen:

  • Grote funfiets: geschikt voor 10 tot 19 personen;
  • Kleine funfiets: geschikt voor 5 tot 10 personen.

Bierfietsen te huur óf te koop in Nijmegen

Huurprijzen vindt u in onze tarievenlijst en voor de koopprijs neemt u contact op met ons verkoopteam. Op de tarievenlijst ziet u meteen dat Bike4fun in Nijmegen meer in huis heeft dan alleen de verhuur en verkoop van funfietsen. U kunt uw groepsuitje namelijk extra leuk maken met bijvoorbeeld een picknick of een groepsactiviteit als zaklopen. Teambuilding gegarandeerd! Naast de ‘standaard’ activiteiten uit onze lijst, kan Bike4fun u nog op allerlei andere manieren bijstaan met het organiseren van het perfecte uitje of feest. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan kijken wij of we ze kunnen vervullen!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden betreft de bierfietsen binnen ons assortiment of portfolio? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons zoeken door te bellen naar de telefoonnummers: (+31) 06- 2623 0270of +31(0)487-511 659.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.