LEUKE DINGEN DOEN ARNHEM

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Bike4fun biedt verschillende mogelijkheden om leuke dingen te doen in Arnhem. Bike4fun organiseert namelijk sportieve activiteiten waarbij in Arnhem op funfietsen, bierfietsen of op een scooter kan worden rond gereden. Leuke dingen doen als het organiseren van een barbecue, picknick of spelen van spellen behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Leuke dingen doen in Arnhem begint met Bike4fun

De funfietsen worden verhuurd in een grote en kleine variant en zijn voorzien van een grote tafel en een afdak. Om de grote tafel bevinden zich de zadels met trapassen om de fiets voort te bewegen. Het stuur bevindt zich in het midden van de fiets waar ook plek is om te zitten. De bierfiets is aangevuld met een biertapje zodat onderweg op elk moment een biertje gedronken kan worden, ook is het mogelijk hierbij een cd-speler te installeren. Met de scooter kan gemakkelijk een langere route worden afgelegd ten opzichte van de fietsen en is meer geschikt voor kleine gezelschappen.

Naast de fietsen en scooters is het ook nog mogelijk om een hapje te eten tijdens of na de tocht en kunnen ook (spel) activiteiten aan het programma worden toegevoegd. Kortom, Bike4fun helpt bij het vinden van leuke dingen om te doen in en om Arnhem.

Contact

Voor het huren van een fiets of scooter of andere vragen, e-mail ons: info@bike4fun.nl. Voor spoedige vragen, bel naar: (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl

Bike4