TEAMUITJE ARNHEM

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Bike4fun verhuurt de juiste fiets voor een geslaagd teamuitje in Arnhem. Of u nu met een team van collega’s op pad gaat of een voetbalteam, de funfietsen van Bike4fun zijn geschikt voor elke teamuitje in Arnhem. Met de funfietsen kan een fietstocht gemaakt worden door Arnhem maar kan ook dienen als vervoermiddel tijdens een teamuitje.

Een gezellig teamuitje in Arnhem

De funfietsen van Bike4fun zijn geschikt voor zowel grote als klein teams. Ze zijn gebouwd om met een groep mensen gezellig om een tafel te zitten terwijl u aan het fietsen bent, wat een fietstocht een hele andere dimensie geeft. De route kan hierbij zelf uitgestippeld worden of opgehangen worden aan enkele spellen of activiteiten die onderweg plaatsvinden. Ook het meenemen van een picknickmand of barbecue voor onderweg zit in de mogelijkheden net als het aansluiten van een biertapje voor een drankje tijdens het fietsen of het draaien van een gezellig muziekje op de cd-speler tijdens de fietstocht.

Kortom, de funfietsen service van Bike4fun biedt voor elk teamuitje in Arnhem een uitkomst.

Wij helpen u met uw teamuitje

Voor het organiseren van een teamuitje in Arnhem kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon, (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659 of door het sturen van een e-mail naar: info@bike4fun.nl.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl

Bike4