PERSONEELSUITJE ARNHEM

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Een personeelsuitje in Arnhem wordt mede mogelijk gemaakt óf georganiseerd door Bike4fun. Of u nu een personeelsuitje organiseert voor een grote, klein, jonge of oude groep mensen de funfiets van Bike4fun zorgt voor een sportieve en gezellige invulling van het uitje.

Een gezellig en leuk personeelsuitje in Arnhem

De verhuur van funfietsen van Bike4fun bestaat uit kleine en grote fietsen en kent daarnaast vele mogelijkheden om de fiets en de fietstocht tot een gezellig personeelsuitje in Arnhem te maken. De zadels en trappers zijn te vinden rondom een tafel welke op de fiets is aanwezig is waardoor het mogelijk is met iedereen te praten en te lachen tijdens de fietstocht. Een stuk gezelliger dus dan allemaal op een aparte fiets. Daarnaast is het mogelijk van de fiets een bar te maken waardoor het mogelijk is een drankje en eventueel ook een hapje te nuttigen tijdens het fietsen. Dit alles zorgt ervoor dat het zowel een gezellige bijeenkomst als een sportieve aangelegenheid wordt.

Tot slot kunnen onderweg nog activiteiten worden georganiseerd om de fietstocht tot levendige activiteit te maken en bestaat de mogelijkheid onderweg of aan het einde van de tocht met zijn alleen te picknicken of te barbecuen.

Bel ons!

Wilt u meer weten over de fietsverhuur, personeelsuitje in Arnhem of de activiteiten van Bike4fun? Neem dan contact met ons. U kunt er voor kiezen om contact met ons op te nemen door te bellen naar de telefoonnummers: (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659. Wij vertellen u dan over alle mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.