UITJES GELDERLAND

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Bike4fun kan meehelpen bij het organiseren van de leukste uitjes in Gelderland. Met de Hoge Veluwe, vele bossen maar ook verschillende zwemplassen is de natuur in deze provincie erg veelzijdig. Om de uitjes Gelderland voor zowel jong als oud leuk te maken, verhuurt Bike4fun funfietsen waarbij de fiets zowel dient als vervoersmiddel als een gezellige bartafel.

Bike4fun, voor al uw uitjes in Gelderland

De verhuur van Bike4fun bestaat uit funfietsen voor zowel grote als kleine groepen en ook aan de jongste kinderen is gedacht. De fietsen zijn te huur van 5 tot 19 personen waarbij iedereen gezellig op één fiets zit. Als extra uitrusting kan de fiets omgetoverd worden tot een bierfiets waarbij ook voor muziek wordt gezorgd, wat een uitje Gelderland op de fiets tot een waar feest maakt.

Ook zijn er mogelijkheden tot het organiseren van een picknick of barbecue en het plannen van activiteiten langs de route wat de een familiedag, het vrijgezellenfeest of het bedrijfsuitje met Bike4fun tot een compleet succes maakt. De leukste en origineelste uitje in Gelderland worden georganiseerd door Bike4fun.

Wij helpen u graag

Voor het plannen van de leukste uitjes in Gelderland en het huren van een van de funfietsen kunt u altijd contact met ons opnemen: info@bike4fun.nl. Wij horen graag wat jullie wensen zijn! Echter kunt u er ook voor kiezen om ons te bellen naar een van de volgende nummers: (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl

Bike4