BEDRIJFSFEEST GELDERLAND

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Maak van je bedrijfsfeest in Gelderland een succes met de hulp van Bike4fun. Voor een sportieve en gezellige activiteit tijdens een bedrijfsfeest verhuurt Bike4fun funfietsen. Deze fietsen zijn geschikt voor grote en kleine groepen en voor het afleggen van grote en kleine afstanden. Op de fiets zit iedereen om een grote tafel zodat het afleggen van een fietstocht een gezellig en sociaal karakter krijgt.

Een speciale fietstocht voor uw bedrijfsfeest in Gelderland

Om het bedrijfsfeest in Gelderland zowel een sportieve als sociale en gezellige tint te geven, kan een tocht op de funfiets gecombineerd worden met activiteiten langs de route en een gezamenlijke barbecue aan het einde. Door tijdens de route activiteiten te organiseren krijgt de tocht een interactieve dimensie, denk hierbij aan het spelen van spellen die of een speurtocht op de fiets. De fietsen zijn hierbij voorzien van een dak en kunnen naar keuze ook voorzien worden van hapjes en drankjes of een cd-speler. Met de uitgebreide mogelijkheden op de funfietsen kunt u voor ieder bedrijfsfeest de juiste combinatie samenstellen.

Contact opnemen of meer weten?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een bedrijfsfeest In Gelderland! Voor meer mogelijkheden, informatie, prijzen en boekingen, e-mail ons: boekingen@bike4fun.nl

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.