BIERFIETS GELDERLAND

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Wanneer u van plan bent om een bierfiets in Gelderland te huren moet u zeker eens kijken naar de mogelijkheden van een specialist. Bike4fun kan u voorzien in bierfietsen in diverse soorten maten en groottes. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Een bierfiets in Gelderland, ideaal voor groepsuitjes

Gezelligheid, actief bezig zijn, lekker eten… Het zijn allemaal belangrijke ingrediënten voor een geslaagd groepsuitje. En Bike4fun combineert ze allemaal met elkaar! Met onze bierfietsen rijdt u door Gelderland, terwijl de tap altijd binnen handbereik blijft. Een bierfiets is, zoals de naam al doet vermoeden, namelijk een bar en fiets in één. Overigens is het natuurlijk wel belangrijk dat u een goede bodem opbouwt. Bij Bike4fun kunt u daarom ook een barbecue huren, die we zelfs kunnen integreren in de fiets. In de tarievenlijst vindt u verder nog onze groepsactiviteiten. Dus is uw groep toe aan een beetje teambuilding? Dan is zak-, ski- of steltlopen wellicht wat voor hen!

Wij hebben de volgende twee varianten in ons assortiment:

  • Grote funfiets voor 10 tot 19 personen: 10 mensen fietsen, 1 iemand stuurt en de rest rijdt mee;
  • Kleine funfiets voor 5 tot 10 personen: 8 mensen fietsen, 1 of 2 mensen zitten in het midden en rijden mee.

Contact opnemen met een van onze ervaren medewerkers

Heeft u interesse in de bierfiets voor een geslaagd groepsuitje in Gelderland? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren, u kunt hierbij denken aan de telefoon of per e-mail. U kunt ons bereiken via de telefoonnummers: (+31) 06- 2623 0270of +31(0)487-511 659. Of u kunt ons een e-mail sturen via het e-mailadres: info@bike4fun.nl.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.