FAMILIE-UITJE GELDERLAND

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Met Bike4fun wordt een familie-uitje in Gelderland voor het hele gezin een feest. Bike4fun verhuurt funfietsen voor grote en kleine gezelschappen en biedt daarnaast vele mogelijkheden om een familiedagje uit compleet te maken. Fietsen in Gelderland biedt voor ieder wat wils. De routes kunnen variëren van een tocht langs het water van Maas en Waal tot de bosrijke gebieden tot een tocht door natuurparken als de Hoge Veluwe.

Bike4fun voor uw familie-uitje in Gelderland

Bike4fun verhuurt funfietsen voor familie-uitjes in Gelderland en kan daarnaast zorgen voor een geheel verzorgd dagje uit. Naast de fietsverhuur is het mogelijk om een barbecue te organiseren aan het einde van de tocht maar ook een picknick voor onderweg behoort tot de mogelijkheden. Verder kan de funfiets voorzien worden van frisdrank of omgebouwd worden tot een bierfiets met ingebouwde tap en een muziekvoorziening.

Ook is aan de kleine familieleden is gedacht, zo is het op alle fietsen mogelijk om kinderstoeltjes te monteren. Waardoor een sportieve fietstocht voor de hele familie leuk is. De funfiets is tevens voorzien van een dak dus ook over het weer hoeft men zich geen zorgen te maken, droog zit u altijd.

Neem contact op voor het perfecte familie-uitje

Voor het organiseren van een familie-uitje in Gelderland of vragen over de mogelijkheden van een funfiets, neem gerust contact met ons op: info@bike4fun.nl of bel naar (+31) 06- 2623 0270 of +31(0)487-511 659.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.