BEDRIJFSUITJE OSS

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Bike4fun biedt mogelijkheden tot het organiseren van een compleet bedrijfsuitje in Oss. Bij het organiseren van een bedrijfsuitje is Oss wordt vaak gezocht naar een combinatie van een sportieve en gezellige activiteit. Hiervoor biedt Bike4fun ruime mogelijkheden met het verhuren van funfietsen. Op een funfiets zit iedereen om een grote tafel terwijl er gefietst wordt. Waardoor sportief bezig zijn en de mogelijkheid hebben om met elkaar te praten gecombineerd worden.

Bike4fun verzorgt uw bedrijfsuitje in Oss

De funfietsen kunnen gebruikt worden bij het maken van een fietstocht in de omgeving, maar ook simpelweg dienen als vervoersmiddel tijdens een bedrijfsuitje in Oss. Daarnaast is het ook mogelijk om van de fietstocht een compleet verzorgd uitje te maken. De mogelijkheden hierbij zijn onder andere:

  • Het plannen van een barbecue of picknick tijdens of na de fietstocht om even op adem te komen en de fietsers te voorzien van nieuwe energie;
  • De funfietsen kunnen verder ook voorzien worden van bar met biertap om de fietsers tijdens de tocht te voorzien van een drankje;
  • Het organiseren van spellen en andere activiteiten langs de route behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Verder zijn de funfietsen voorzien van een dak en verkrijgbaar in twee modellen waardoor voor elke groepssamenstelling een passende fiets te huur is.

Contact opnemen voor uw bedrijfsuitje in Oss

Voor het stellen van vragen, exacte prijzen en het huren van de funfietsen kunt u ons altijd e-mailen of bellen. Wij zijn dan ook gemakkelijk te bereiken via twee verschillende telefoonnummers:  (+31) 06- 2623 0270of +31(0)487-511 659.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl

Bike4