TEAMUITJE GELDERLAND

N

Betrouwbaar

9

Lichtgewicht fietsen

U

Eyecatchers

Meedenkend

Voor een gezellig teamuitje in de regio van Gelderland bent u bij Bike4fun op het juiste adres. Met jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat u een leuke en gezellige dag beleeft op bijvoorbeeld een van onze bierfietsen.

Alles voor een gezellige dag, voor uw teamuitje in Gelderland

Onze barfietsen staan garant voor een onvergetelijk teamuitje in Gelderland. Want hoe vaak zit je op een soort enorme tandem die tegelijkertijd ook de functie van bar vervult? Bike4fun heeft twee soorten barfietsen in huis: een grote (voor 10 tot 19 personen) en een kleinere ronde (voor 5 tot 10 personen). Het huren van een barfiets kunt u bovendien combineren met:

  • Barbecuen: regel een smakelijke pitstop met de barbecue die wij gemakkelijk in de barfiets kunnen plaatsen.
  • Groepsactiviteiten: de barfiets is natuurlijk al een groepsactiviteit op zich, maar Bike4fun heeft nog meer mogelijkheden. Wat dacht u van ski-, zak-, of steltlopen?

Check onze tarievenlijst voor alle huurprijzen en wie weet tot ziens bij uw teamuitje in Gelderland!

Wij helpen u met uw teamuitje

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen betreft een teamuitje in Gelderland. Dan kunt u ervoor kiezen om ons snel en gemakkelijk te bereiken door te bellen naar de volgende telefoonnummers: (+31) 06- 2623 0270of +31(0)487-511 659. Onze medewerkers vertellen u dan graag over de diverse mogelijkheden.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bike4Fun

Waalbandijk 8
6541 AJ Nijmegen
T: +31(0)487-511 65
M: +31(0)6-2623 0270
E: boekingen@bike4fun.nl